Yogakurser

woman-stretching-and-flexing-legs-with-arms-up (1)


Yogakurser

Tilmeld dig Yogakurser i Aarhus eller Silkeborg og oplev roen, styrken og balancen.

På de forskellige yogakurser i  Aarhus og Silkeborg arbejder vi koncentreret med krop, sind og åndedræt. Vi slår tankerne fra, dykker ned i kroppen, mærker stillingerne, trækker vejret, finder ro og får kroppen arbejdet godt igennem fra top til tå.
På yogakurserne  i Aarhus arbejder vi både med aktivt styrkende stillinger og kølende, genopbyggende yogastillinger samt åndedrættet – og vi slutter altid klassen eller workshoppen af med en god lang afspænding.
Der benyttes udstyr, som bælter og blokke, så alle kan få optimalt udbytte af stillingerne.

Tilmeld dig et af mine Yogakurser Aarhus online her. Tilmeld dig et yogakursus i Silkeborg her eller en workshop / Yoga-forkælelse her.

Jeg er internationalt certificeret yogalærer fra Patanjali Yoga Switzerland, Level 2. Uddannelsen har jeg taget hos Hanne Juelsgaard på Ananda Yogaskolen i Silkeborg. Læs mere om mig lige her 

Du kan også tilmelde dig et yogahold online lige her eller gå tilbage til forsiden. 

Patanjali Yoga Switzerland er grundlagt i 2013 af Ali Dashti.

Ali er født og opvokset i Poone, Indien. Han er oplært af B.K.S.  Iyengar – og har boet hos samt været en del af Iyengar familien siden han var en stor knægt. Ali har studeret hos BKS Iyengar, Geeta og Prashant i mange år samt ledsaget både Guruji og Geeta på utallige rejser.

Ali er i dag bosat i Bern, hvor han sammen med sin hustru, Kate Beck, har grundlagt ” Institute for Yogic Sciences” & Patanjali Yoga Switzerland.  

Yoga Aarhus Silkeborg