Om Vivi Færch Yoga


Om Vivi Færch

Vivi Færch Yoga

Yoga er en fantastisk metode til at styrke krop og sind

Fordi yoga både er bevægelse og fordybelse – og fordi yogaen rummer et stort potentiale for personlig udvikling.
Jeg forelskede mig for alvor i yoga for snart tyve år siden. Det blev starten på en fantastisk rejse, som helt sikkert vil fortsætte resten af livet.

Vivi Færch Yoga

Jeg er helt vild med yoga og jeg elsker at undervise

Yoga har givet mig ro, styrke, smidighed, balance og øget bevidsthed – både fysisk og psykisk. Alt dette brænder jeg for at give videre. Derfor har jeg valgt at blive yogalærer. Jeg er internationalt certificeret yogalærer fra Patanjali Yoga Switzerland, Level 2. Uddannelsen har jeg taget hos Hanne Juelsgaard på Ananda Yogaskolen i Silkeborg. 

I Patanjali Yoga tager vi udgangspunkt i den fysiske træning og arbejder aktivt og koncentreret med yogastillinger og åndedræt.

Se mine workshop her. 

Der er stor fokus på symmetri og lige linjer, på detaljen, åndedrættet og hensynet til den enkelte krop. Vi bruger ofte forskelligt udstyr, som blokke og bælter, så alle, uanset smidighed og fysiske skavanker, kan udføre stillingerne korrekt og få det fulde udbytte. Sekvensering (rækkefølgen af øvelserne) er desuden en meget vigtig del af Patanjali Yoga. Gennem dette detaljerede arbejde søger vi derhen, hvor krop og sind kan finde ro, glæde og balance.

Se mine aktuelle yogahold i Aarhus eller Silkeborg

Læs mere om Patanjali Yoga her

Læs om de forskellige yogahold, -typer og -niveauer lige her

Yoga Silkeborg

Vi tager udgangspunkt i den fysiske træning og arbejder aktivt og koncentreret med yogastillingerne. Der vil være fokus på symmetri og lige linjer, på detaljen, åndedrættet og hensynet til den enkelte krop.
Vi benytter forskelligt udstyr, som blokke og bælter, så alle, uanset smidighed og fysiske skavanker, kan udføre stillingerne korrekt og få det fulde udbytte. Jeg lægger stor vægt på, at du lytter til kroppen og tager de pauser, du har brug for.

De første omvendte stillinger, som skulderstand og hovedstand introduceres. Der er dog ingen forventninger og der er altid et alternativ til de forskellige stillinger.
Jeg lægger stor vægt på at du lytter til kroppen og tager de pauser, du har brug for.

Min tilgang er blid, men bestemt – og altid med et smil på læben 

Tilmeld dig et af mine hold her eller en workshop her.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på vivifaerch@gmail.com

 

Vivi Færch Yoga
Yoga Aarhus Silkeborg