Yoga workshops Aarhus og Silkeborg

woman-stretching-and-flexing-legs-with-arms-up (1)


Yoga workshops Aarhus og Silkeborg

Klik på den enkelte yoga workshop for at læse mere

Selvforkælelse og egenomsorg. Nærvær og ro. Styrke, balance og åndedræt.

I både Aarhus og Silkeborg er det muligt at deltage på en masse dejlige yoga hold og fra tid til anden en yoga workshop eller yogaforkælelse. Alle mine yoga hold og yoga kurser i Aarhus og Silkeborg afholdes på henholdsvis hos Favn, Jægergårdsgade 14 i Aarhus C og på Ananda Yogaskolen, Vestergade 33 i Silkeborg. Jeg elsker yoga og jeg elsker at have hold både i Aarhus og Silkeborg. På Ananda Yogaskolen i Silkeborg er der gynger til yoga som jeg ofte bruger, på mine forskellige yoga hold og yoga kurser. Kunne du tænke dig at prøve et af mine yoga hold eller en yogaforkælelse i Aarhus eller Silkeborg, så kan du finde mine kurser i Aarhus og Silkeborg ovenfor eller klikke dig videre her til mine hold i Silkeborg og mine hold i Aarhus

Yoga Aarhus Silkeborg